Nieuws

Wij nemen zondag 20/9 deel aan de verenigingenmarkt in Hoboken. Kom je ook een kijkje nemen tussen 10 en 17u op de Kioskplaats te Hoboken? Allen welkom op het jaarmarktweekend.

Op 13 augustus 2015 zijn de renovatiewerken in De Stappe gestart.

Volg onze updates op Facebook.

Lees hier alles over onze oproep voor vrijwilligers ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunstwerken

Zowel in De HoBo als De Stappe zijn er kunstwerken te koop, die gemaakt zijn door onze bewoners. Ons creatief centrum Kretenburg (De Stappe) heeft ondertussen een heuse catalogus met een overzicht van de werken die de afgelopen 10 jaar werden gemaakt.

Steuntje in de rug

Katrinahome vzw wil volop kansen bieden voor bewoners en medewerkers. Uiteraard kost dit geld. Alle steun, groot en klein, helpt ons om onverwachte kosten te dragen. Binnen onze huizen is uw steun meer dan welkom. Financiële steun: u kan een geldbedrag overmaken aan Katrinahome vzw. Alle giften worden aangewend voor de verschillende afdelingen van Katrinahome vzw. U kan uw gift overmaken op rekeningnummer 220-0909466-30 op naam van Katrinahome vzw, Kolonel Harrystraat 22, 2660 Hoboken. Vanaf 40 € krijgt u hiervoor een fiscaal attest. Indien u meer informatie wil over financiële of materiële steun of de concrete projecten van Katrinahome vzw, neemt u best contact op met de directie.

Stage bij ons ?

Dat kan ! Zowel in De HoBo als De Stappe staan we open voor stage. Je kan hier contact opnemen.